Uitnodiging: Première Buurtreportages van de Gouden Buurtverbinders x Stadsreporters

Op dit moment worden er twaalf uitgestroomde Gouden Mannen opgeleid tot Gouden Buurtverbinders (met steun van het Oranje Fonds). Om te werken aan o.a. gesprekstechnieken, talenten ontdekken en netwerken versterken, zijn we de samenwerking aangegaan met Stadsreporters. De geleerde kennis en passie hebben de buurtverbinders gebruikt om de veelzijdigheid van hun gemeenschap vast te leggen

Met trots nodigen we je uit voor de première van de buurtreportages. Ontdek de parels uit de buurt door de lens van een buurtverbinder!

De première vindt plaats op donderdag 25 april in de theaterzaal van de Oba Oosterdok (Amsterdam Centraal Station) van 15:00 tot 17:00 uur.  Aanmelding is verplicht! Tijdens deze speciale middag zullen de Buurtverbinders aanwezig zijn om hun ervaringen te delen en een kijkje te geven in de toekomstplannen voor hun wijken. Het was een reis vol ontdekkingen, samenwerking en groei, en we zijn trots om de resultaten met de stad te delen.

Dit evenement is niet alleen een kans om te genieten van boeiende verhalen, maar ook om de mensen achter de camera’s te ontmoeten. Leer meer over de inzet van onze Gouden Buurtverbinders en ontdek hoe zij gaan werken aan het versterken van de banden binnen hun wijken.

Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan dit inspirerende evenement. Breng je vrienden, familie en buren mee en laten we samen de schoonheid van onze gemeenschap vieren.

Mis deze unieke première niet! Zet donderdag 25 april in je agenda en vergezel ons tussen 15:00 en 17:00 uur in de bibliotheek voor een middag vol ontdekking en verbinding.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen de verhalen van onze buurt te delen!

MELD JE HIERONDER DIRECT AAN!

 

Voor vragen, neem contact op met Asli Gündogan via buurtverbinders@goudenmannen.nl

 

 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden