Stem op de Gouden Mannen: Jouw Stem Maakt het Verschil!

Stem op de Gouden Mannen voor een Appeltje van Oranje! Stichting Gouden Mannen is in de race voor een Appeltje van Oranje en heeft de tweede ronde bereikt! Van 22 tot 31 mei kun je stemmen, en het initiatief dat de meeste stemmen behaalt, nomineert zich automatisch. Voor meer informatie, kijk hier.

Waarom Gouden Mannen zo belangrijk is 
Stichting Gouden Mannen helpt mannen met veelal een migratieachtergrond hun eigen kracht (her)ontdekken. Dit programma, gericht op zelfvertrouwen, het ontwikkelen van vaardigheden en het opbouwen van een ondersteunende gemeenschap, is speciaal voor mannen vanaf middelbare leeftijd die eenzaamheid en psychische kwetsbaarheid ervaren. Door de wekelijkse bijeenkomsten en het delen van persoonlijke verhalen, ontdekken de mannen dat ze niet alleen zijn. Dit besef geeft hen kracht en moedigt hen aan om actief aan de slag te gaan met hun doelen.

De Gouden Mannen krijgen weer grip op hun leven, voelen zich beter in hun vel en sluiten hechte vriendschappen. Dit heeft niet alleen een positief effect op de deelnemers zelf, maar ook op hun gezinnen en sociale omgevingen. Sommigen hebben hun levenskwaliteit aanzienlijk verbeterd en moedigen anderen aan om deel te nemen. 

Wil jij ons helpen zodat wij ons geweldige werk voort kunnen zetten en onze impact kunnen vergroten? Stem hier!

Bekijk deze video en zie zelf waarom jouw stem zo belangrijk is!​

Hoe kun je ons helpen?

  1. Stem nu! Klik op de stemknop hieronder en maak direct het verschil.
  2. Deel deze pagina! Laat je vrienden en familie weten hoe ze kunnen helpen.
  3. Verspreid de boodschap! Gebruik de voorbeeldteksten voor e-mails en WhatsApp berichten, of deel onze beelden via social media.

Voorbeeldteksten en Beelden

Wil je helpen door de boodschap verder te verspreiden? Gebruik dan onze handige voorbeeldteksten en beelden:

 

Deel op social media

Houd onze socials in de gaten en deel onze berichten zodat wij meer stemmen krijgen!

 

Stem, deel en inspireer anderen om hetzelfde te doen! Heel erg bedankt voor je steun!

Stem nu op de Gouden Mannen!