Primeur: Door naar de tweede ronde ‘Appeltjes van Oranje’

We hebben geweldig nieuws te delen! Ons programma is vorige week geselecteerd om door te gaan naar de tweede ronde van de prestigieuze ‘Appeltjes van Oranje’ prijs, uitgereikt door het Oranje Fonds.

Dit is een waardevolle erkenning van ons werk en de impact die we willen hebben in onze gemeenschap. De ‘Appeltjes van Oranje’ worden jaarlijks uitgereikt aan sociale projecten die zich onderscheiden door hun innovatie, effectiviteit en bijdrage aan een hechtere samenleving.

De 22e editie van de Appeltjes van Oranje staan in het teken van initiatieven die het verminderen van eenzaamheid als doel hebben en die mensen bereiken waarvan bekend is dat zij zich vaker eenzaam voelen.

Ons team is enorm trots op deze prestatie, die alleen mogelijk is dankzij de inzet en toewijding van iedereen die bij dit programma betrokken is. Het is een bevestiging van onze visie en onze inspanningen om positieve verandering teweeg te brengen.

De tweede ronde bestaat uit twee delen: een Stemtiendaagse van 22 tot en met 31 mei en een pitch op de Pitchdag op zaterdag 8 juni 2024. We kijken ernaar uit om ons werk te delen en onze passie voor dit belangrijke werk over te brengen.

We willen ook graag het Oranje Fonds bedanken voor deze kans en hun voortdurende steun aan sociale initiatieven in Nederland.

Blijf ons volgen voor meer updates over onze reis in de ‘Appeltjes van Oranje’ competitie!